AcasăRecomandariChris Evert: Halep va fi regina la Roland Garros!

Chris Evert: Halep va fi regina la Roland Garros!

Pentru cunoscatorii tenisului, cuvantul lui Chris Evert cantareste greu. De sapte ori campioana la Roland Garros, americanca este convinsa ca, in 2015, la Paris se va impune romanca Simona Halep.

Chris Evert

Colaboratoare a televiziunii Eurosport, acolo unde modereaza emisiunea „Tennis for Evert”, fosta mare jucatoare a anilor ’70-’80 nu doar ca mizeaza pe Halep pentru Openul Frantei (24 mai – 7 iunie), dar se declara convinsa ca favoritele 1 si 2, Serena Williams, respectiv Maria Sarapova, nu au nicio sansa in fata romancei. Ajunsa la 60 de ani si cu 18 titluri de Grand Slam in palmares, Chris Evert probabil ca se pricepe la tenis, nu credeti?
„Atunci cand ma uit pe tabloul feminin, nu ma gandesc la primele doua favorite. Nu cred ca la Roland Garros va fi un show marca Serena Williams si asta pentru ca numarul 1 mondial va avea mult de munca impotriva Simonei Halep“, si-a inceput predictia Chris Evert, care vede in jocul constantencei chiar mai multa calitate decat in 2014, cand Simona a pierdut finala in fata Mariei Sarapova. Explica americanca la ce trebuie sa ne asteptam saptamana viitoare: „As pune-o pe Halep in postura favoritei datorita finalei de anul trecut, atunci cand a fost la un pas so invinga pe Sarapova. Cred ca romanca este o jucatoare chiar mai buna decat in 2014, asa ca sunt de parere ca ii va da mari batai de cap Serenei. La fel cum Djokovic ii va pune mari probleme lui Nadal in competitia baietilor. Spaniolul nu este in cea mai buna forma a sa, iar Djokovic a fost atat de aproape de trofeu chiar si in ultimii doi ani... Aceste rivalitati vor fi extrem de interesante, abia le astept!“. Chris Evert este cea mai titrata campioana din istoria Openului Frantei, cu 7 titluri cucerite in 1974, 1975, 1979, 1980, 1983, 1985 si 1986.
Cap de serie numarul 3 la Roland Garros, Simona Halep le va intalni pe Serena Williams sau Maria
Sarapova (in functie de tragerea la sorti) in semifinalele competitiei pariziene. Bineinteles, in cazul in care nu apar surprize in fazele anterioare.

Simona deja se antreneaza la Paris!

Dupa ce la inceputul saptamanii l-a adus pe Darren Cahill la Bucuresti si i-a aratat cele mai impresionante obiective din Capitala, Simona Halep s-a intors acolo unde-i place mai mult. Pe zgura de la Roland Garros, turneu pe care l-a cucerit in perioada junioratului. Insotita de staff-ul personal, Simona s-a antrenat ieri pe Arena „Suzanne-Lenglen”, a doua ca marime de la Paris. Si, o schimbare importanta in atitudinea sa: spre deosebire de sesiunile de sparring de la Mastersul Romei, cand a parut nervoasa si incordata, Halep pare o alta jucatoare in Franta! Zambeste tot timpul, iar antrenamentul de ieri a fost pigmentat in dese randuri cu glume. 

 

author avatar
National
657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger