AcasăSPORTChivu vrea sa revina la Inter

Chivu vrea sa revina la Inter

Chivu are in palmares o Liga a Campionilor cucerita cu Inter

Retras din activitate, Cristi Chivu duce dorul marilor meciuri din campionatul Italiei. Cu prilejul unui recent interviu, fostul capitan al Romaniei si-a reafirmat disponibilitatea de a lucra pentru Inter Milano.

Chivu are in palmares o Liga a Campionilor cucerita cu Inter

Problema e ca nimeni nu pare a fi interesat de ce spune Chivu sau cel putin asta se intelege dupa acest al doilea apel lansat de fostul fundas interist. Chestionat de „fcinternews.it” in legatura cu activitatea sa din prezent, Chivu a raspuns: „Inter Milano este in inima mea, dar trebuie sa-i intrebati pe conducatorii de acolo daca au nevoie de mine. Mi-ar placea sa ma intorc”.
Subiectul revenirii pe „Giuseppe Meazza” a fost inlocuit cu analiza ultimelor rezultate inregistrate de Inter: trei victorii din tot atatea meciuri! „Au venit multi fotbalisti si este nevoie de timp si liniste pentru a imbunatati jocul. Totusi, desi echipa se afla pe un drum bun, cred ca este prematur sa vorbim despre titlu, au trecut doar trei etape. Abia in ianuarie vom avea un cadru clar cu echipele care se pot lupta pana la final. Faptul ca nu joaca in cupele europene poate reprezenta un avantaj pentru Inter Milano”. Dupa disputarea a trei etape din Serie A, Inter este lider in clasament, cu noua puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger