AcasăSPORTChivu se transfera la "FC Becali Sport"

Chivu se transfera la „FC Becali Sport”

Cel mai titrat fotbalist roman in activitate are pregatit un post in conducerea firmei „Becali Sport”. Giovanni Becali si-a anuntat retragerea din impresariat si l-a desemnat succesor pe fostul capitan al Romaniei.

Cariera lui Cristi Chivu se leaga de numele lui Giovanni Becali

Meseria care i-a adus faima si respect in toata lumea nu-l mai pasioneaza pe varul lui Gigi Becali. Fara sa dea vreo explicatie, omul care l-a transferat pe Gica Hagi la Real Madrid si-a anuntat retragerea din impresariatul sportiv. Aceasta nu este, insa, singura veste-bomba a weekend-ului, Giovanni Becali dezvaluind, la DolceSport, si cine-i va lua locul: „Pe Cristi Chivu, cel putin doi ani de acum incolo, o sa-l vedem in tricoul formatiei Inter Milano. Mai departe, probabil ca-l vom vedea intr-un tricou al echipei Becali Sport, ca eu ma retrag! Ma retrag, adio impresariat!”.

Cristi Chivu mai are contract cu Inter pana in 2015. In cateva randuri, fostul international roman a declarat ca nu vrea sa urmeze o cariera in antrenorat, managementul sportiv fiind o activitate care-l atrage in mod deosebit.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger