AcasăSPORTChivu s-a accidentat la primele antrenamente

Chivu s-a accidentat la primele antrenamente

Chivu spera ca accidentarea sa nu fie una grava

Fotbalistul Interului a cedat la sedinta de pregatire de sambata seara, cand a picat pe teren sub privirile a 4.000 de fani prezenti la Pinzolo, in nordul Italiei.

Chivu spera ca accidentarea sa nu fie una grava

Antrenamentele lui Andrea Stramaccioni l-au epuizat pe Cristi Chivu, care s-a lovit la sedinta de pregatire din weekend. Fostul capitan al echipei nationale a parasit terenul cu doar cateva minute inainte de terminarea celui de-al doilea antrenament al zilei de sambata, intr-un moment in care tehnicianul italian impartise lotul in doua pentru un joc-scoala, o mini-partida „in familie”.

Dus pe banca de rezerve de unul dintre maseuri, Chivu parea destul de afectat de durerile resimtite la picior. „Chivu a demonstrat pe teren ca poate sa acopere foarte bine doua posturi, cel de fundas central si cel de aparator stanga. Insa, el trebuie sa inteleaga ca un antrenor are nevoie de jucatori cu calitati diverse. Ramane unul dintre cei opt fundasi de baza ai Interului, eu il consider central, dar mereu trebuie sa fie disponibil si pentru alt rol”, a declarat antrenorul Andrea Stramaccioni despre ex-internationalul roman.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger