AcasăSPORTChivu reziliaza cu Inter si se retrage

Chivu reziliaza cu Inter si se retrage

Chivu spune „adio” unei cariere fabuloase

Fundasul Cristi Chivu a revenit la baza de pregatire a echipei Internazionale Milano, la aproape o luna dupa ce a fost operat la Miami, si este gata sa isi rezilieze contractul cu gruparea italiana si sa se retraga din fotbal.

Chivu spune „adio” unei cariere fabuloase

„De la inceputul sezonului nu numai ca nu a jucat, dar nici nu a petrecut prea mult timp alaturi de colegii sai: Cristian Chivu este acum gata sa spuna adio nu doar clubului Inter, ci si unei lumi, cea a fotbalului, care de-a lungul carierei nu l-a menajat in ceea ce priveste accidentarile”, noteaza „fantagazzetta.com”. Sursa citata scrie ca romanul a revenit zilele acestea la baza de pregatire Pinetina probabil pentru a discuta viitorul sau contractual: „Avand in vedere imposibilitatea de a reveni pe teren, si dupa operatia facuta la Miami, Chivu este gata sa isi rezilieze contractul, care expira in luna iunie”. „Adio Inter-ului, adio fotbalului”, conchide site-ul italian.
Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept in august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima data in Statele Unite ale Americii, in februarie. Romanul nu a mai jucat niciun meci din mai anul trecut.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger