AcasăSPORTChivu ramane la Inter pana in iunie

Chivu ramane la Inter pana in iunie

Desi se parea ca fundasul roman va parasi din luna ianuarie pe Inter Milano, agentul jucatorului il anunta pe Chivu in continuare in echipa lui Ranieri.

LINISTIT Cristi Chivu intra la negocieri cu Inter in luna martie

Cristi Chivu (31 de ani) nu-si face probleme ca nu va avea echipa in acest retur, deoarece Giovanni Becali, impresarul jucatorului, a anuntat ca fundasul roman ramane la Inter macar pana in luna iunie. “Pana la sfarsitul lui martie Inter va face aranjamentele pentru sezonul urmator, despre cum vor ataca principalele obiective ale lor, campionatul si Liga Campionilor, si atunci ne vom aseza la masa tratativelor si vom cunoaste detalii. Atunci vom afla ce intentii au cu jucatorul din sezonul care urmeaza”, a declarat Giovanni Becali.

Chivu a intrat in ultimele 6 luni de contract si mai multe echipe sunt interesate de semnatura lui. Napoli a fost cea mai aproape de a-si asigura serviciile lui Chivu, care ar fi intrat intr-un schimb de jucatori care l-ar fi implicat si pe argentinianul Lavezzi. Negocierile au luat sfarsit din cauza salariului pe care jucatorul roman il primeste la Inter Milano, 3,5 milioane de euro pe an, mult peste posibilitatile napoletanilor.

author avatar
Sebastian Stan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger