AcasăSPORTChivu nu pupa Europa League

Chivu nu pupa Europa League

Andrea Stramaccioni, antrenorul lui Internazionale Milano, a anuntat lotul pe care se bazeaza in grupele Europa League, iar din acesta lipseste fundasul Cristian Chivu, desi romanul a devenit unul dintre cei mai experimentati jucatori pe care ii are la dispozitie tehnicianul italian.

Motivul pentru care Chivu nu a fost trecut pe lista de Europa League este ca Stramaccioni nu pune mare pret pe aceasta competitie, dovada fiind si utilizarea a numeroase rezerve in meciurile cu Hajduk Split si FC Vaslui.

Fundasul roman a fost afectat de numeroase accidentari in ultima perioada, iar Stramaccioni se teme ca fotbalistul nu va putea face fata ritmului cu meciuri disputate la fiecare trei zile, astfel ca a decis sa-l pastreze pe Chivu pentru derbiurile cu Milan si Juventus din Serie A.

In aceeasi situatie se afla si alti jucatori de la Inter precum Dejan Stankovic sau Ricky Alvarez, principalul obiectiv al Interului fiind revenirea in grupele UEFA Champions League, acolo unde se impart cei mai multi bani din fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger