AcasăSPORTChivu nu mai vine!

Chivu nu mai vine!

Chivu va vedea nationala Romaniei doar la televizor

Resiteanul a plecat ieri in Italia, pentru a participa la reunirea gruparii Inter Milano. Pe Aeroport. Cristi Chivu a anuntat ca nu are nicio intentie sa revina la echipa nationala.

Chivu va vedea nationala Romaniei doar la televizor

Desi toata suflarea fotbalistica din Romania astepta o intalnire dintre Victor Piturca si Cristian Chivu, care ar preceda o revenire a fostului capitan la sentimente mai bune fata de nationala, fotbalistul in varsta de 31 de ani a inchis definitiv acest subiect.

Ieri, inaintea plecarii spre Milano, Chivu a spus limpede ca nu-l mai preocupa o eventuala revenire la prima reprezentativa. „Eu nu am spus nicio secunda ca ma voi intoarce! Nu am de gand sa ma intorc! Este un nu categoric si nu ma poate convinge nimeni. Eu sunt dispus sa vorbesc cu domnul Piturca, sa mergem la masa, sa discut, sa-i dau un sfat”, a declarat fundasul lui Inter Milano. Cristi Chivu spune ca nu s-a simtit deloc confortabil inainte de a decide sa renunte la tricoul nationalei: „Am si eu o demnitate, au fost fost niste lucruri injuste spuse despre mine si nu le pot sterge cu buretele asa de usor. Am si eu mandria mea, am fost jignit in prea multe randuri si nu vreau sa mai fiu jignit pe sanatatea si pe munca mea. Am fost jignit, am inghitit cat am putut, dar cand s-a umplut paharul, am luat decizia de a nu mai veni la nationala., a conchis jucatorul roman.

author avatar
Sebastian Stan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger