AcasăSPORTChivu ii da afara de la Galata pe Stancu si Culio!

Chivu ii da afara de la Galata pe Stancu si Culio!

Pentru ca transferul fundasului roman sa se realizeze, gruparea „Cim Bom” vrea ca impresarul Giovanni Becali sa le gaseasca echipe celor doi jucatori achizitionati in 2011.
Acum un an, Galatasaray platea opt milioane de euro pentru a-i cumpara pe Bogdan Stancu si Emmanuel Culio. Stelistul a costat sase milioane, in timp ce pe fostul clujean s-au platit de trei ori mai putini bani. Acum, tehnicianul Fatih Terim incearca sa recupere din pierderi si conditioneaza achizitionarea lui Cristi Chivu (31de ani) de rezolvarea cazurilor „Culio – Stancu”. Concret, publicatia „Vatan” scrie ca „Imparatul” i-a cerut agentului Giovanni Becali sa le gaseasca echipe lui Bogdan Stancu si Emmanuel Culio, „si abia atunci demaram negocierile pentru transferul lui Cristi Chivu!”.
Reprezentantii fostului capitan al echipei nationale cer un contract pe trei ani, cu salariu de 4 milioane de euro pe sezon, pretentii considerate mult prea mari de conducerea clubului Galatasaray. La Inter Milano, salariul lui Chivu era de cinci milioane de euro pe an.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger