AcasăSPORTChivu e categoric: "NU revin la Nationala!"

Chivu e categoric: „NU revin la Nationala!”

Fundasul formatiei italiene Internazionale Milano ramane consecvent deciziei luate in urma cu doi ani, cand si-a anuntat retragerea din echipa nationala a Romaniei.
Revenit in tara pentru a petrece Sarbatorile alaturi de familie, Cristi Chivu a vorbit pe aeroportul „Henri Coanda” despre hotararea luata in 2010: „Nu ma intorc la echipa nationala. Am fost clar si concis de acum 2 ani si nu stiu de ce de fiecare data trebuie sa repet acelasi lucru”. Selectionerul Victor Piturca intentiona sa mearga in Italia la inceputul anului viitor pentru o discutie directa cu Chivu, insa acum nu va mai fi cazul, dupa ultima declaratie a fundasului interist.

In alta ordine de idei, Cristi Chivu s-a declarat incantat de prestatia „tricolorilor” din ultimele jocuri: „Mi-a placut cum a jucat echipa in Turcia, mi-a placut pentru ca baietii au inceput sa prinda mai mult curaj, sa joace mai mult fotbal, sa joace cu mai multa incredere. E nevoie de incredere pentru a merge la turneele finale. Consider ca partida cu Ungaria este decisiva, trebuie sa-i batem pe maghiari daca vrem locul 2 in grupa”.
Urmatoarele meciuri ale Romaniei din preliminariile „mondialului” brazilian vor avea loc in luna martie, cu Ungaria si Olanda, ambele in deplasare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger