AcasăSPORTChivu e categoric: "NU revin la Nationala!"

Chivu e categoric: „NU revin la Nationala!”

Fundasul formatiei italiene Internazionale Milano ramane consecvent deciziei luate in urma cu doi ani, cand si-a anuntat retragerea din echipa nationala a Romaniei.
Revenit in tara pentru a petrece Sarbatorile alaturi de familie, Cristi Chivu a vorbit pe aeroportul „Henri Coanda” despre hotararea luata in 2010: „Nu ma intorc la echipa nationala. Am fost clar si concis de acum 2 ani si nu stiu de ce de fiecare data trebuie sa repet acelasi lucru”. Selectionerul Victor Piturca intentiona sa mearga in Italia la inceputul anului viitor pentru o discutie directa cu Chivu, insa acum nu va mai fi cazul, dupa ultima declaratie a fundasului interist.

In alta ordine de idei, Cristi Chivu s-a declarat incantat de prestatia „tricolorilor” din ultimele jocuri: „Mi-a placut cum a jucat echipa in Turcia, mi-a placut pentru ca baietii au inceput sa prinda mai mult curaj, sa joace mai mult fotbal, sa joace cu mai multa incredere. E nevoie de incredere pentru a merge la turneele finale. Consider ca partida cu Ungaria este decisiva, trebuie sa-i batem pe maghiari daca vrem locul 2 in grupa”.
Urmatoarele meciuri ale Romaniei din preliminariile „mondialului” brazilian vor avea loc in luna martie, cu Ungaria si Olanda, ambele in deplasare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu