AcasăSPORTChivu ajunge la Ajax, la schimb cu Christian Eriksen

Chivu ajunge la Ajax, la schimb cu Christian Eriksen

Fundasul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar urma sa fie cedat clubului Ajax Amsterdam in schimbul unei optiuni pentru tanarul mijlocas danez Christian Eriksen (19 ani), dorit din vara la gruparea italiana, informeaza italiah24.it.

„Chivu la Ajax acum, Eriksen nerazzurro in iunie”, a notat sursa citata, mentionand ca Eriksen se afla in atentia mai multor cluburi europene importante, ca Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City si AC Milan.

Italiah24.it mai scrie ca varianta cea mai vehiculata pentru plecarea lui Chivu la Ajax Amsterdam ramane un schimb cu fundasul Jan Vertonghen, care ar include insa si o suma de bani din partea clubului Inter.

Presa italiana a notat, vineri, ca fundasul Cristian Chivu ar putea reveni la echipa care l-a lansat in fotbalul european, Ajax Amsterdam, la care a evoulat in perioada 1999-2003. Antrenorul echipei Ajax, Franck de Boer, a confirmat interesul pentru transferul lui Chivu, precizand ca romanul este prima optiune pentru inlocuirea belgianului Jan Vertonghen.

Contractul lui Chivu cu Inter expira vara viitoare si pana in acest moment jucatorul nu a primit nicio oferta pentru prelungirea intelegerii.

Presa italiana a precizat ca jucatorul in varsta de 31 de ani nu face parte din planurile de viitor ale actualului tehnician al lui Inter, Claudio Ranieri, care intentioneza sa intinereasca echipa, si a avansat mai multe posibile destinatii pentru Chivu, printre care Napoli, Machester City sau Liverpool.

 

author avatar
Ciprian Purice
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger