AcasăSPORTChisora si Haye, suspendati pe viata!

Chisora si Haye, suspendati pe viata!

Chisora (stanga) si Haye platesc scump incidentul de la Munchen

Scandalul pe care l-au produs la conferinta de presa de la Munchen i-ar putea costa scump pe boxeurii britanici Dereck Chisora si David Haye.

Chisora (stanga) si Haye platesc scump incidentul de la Munchen

Cei doi pugilisti s-au luat la bataie dupa meciul pierdut de Chisora, la decizie, in fata lui Vitali Klitschko, liderul greilor in versiunea WBC. Consiliul de Control al Boxului Britanic, forul care reglementeaza boxul profesionist din Marea Britanie inca din 1929, se leapada de cei doi sportivi. Robert Smith, secretarul Consiliului, a anuntat ca s-a propus suspendarea pe viata a lui Chisora si Haye.

De altfel, Haye a ramas fara sustinerea Consiliului dupa ce a pierdut meciul cu Vladimir Klitschko de anul trecut si a anuntat ca se retrage. Chisora a fost amendat cu 150.000 de dolari pentru incidentele de la Munchen (l-a palmuit pe Vitali la conferinta de presa de dinaintea meciului si l-a scuipat pe Vladimir in ring) si arestat pentru ca l-ar fi lovit pe Adam Booth, managerul lui Haye, cu o sticla in cap. Eliberat dupa cateva ore, britanicul a primit interdictia de a mai boxa in Germania astfel ca si-a diminuat considerabil sansele la o centura in conditiile in care fratii Klitschko sunt campioni absoluti, iar ei boxeaza exclusiv in tara de adoptie. Cautat de politie pentru a da si el declaratii, Haye a apucat sa se intoarca la Londra, dar risca sa fie arestat daca mai pune piciorul vreodata in Germania.

author avatar
Cristi Ionita
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger