AcasăRecomandariChiriches sta in cartierul lui Jack Spintecatorul

Chiriches sta in cartierul lui Jack Spintecatorul

Fostul stelist s-a mutat, deja, cu arme si bagaje la Londra si imparte un apartament inchiriat cu Sabrina Macsim, frumoasa sa logodnica.

Sabrina si Vlad profita la maximum de vacantele petrecute impreuna
Whitechapel este considerat un cartier de nivel mediu
Cei doi tineri sunt impreuna de circa cinci luni
Jack Spintecatorul ramane o enigma a Londrei

Fundasul Vlad Chiriches este personajul principal al celui mai tare transfer efectuat vreodata in fotbalul romanesc. Curtat cu insistenta de mai multe cluburi de top din Europa, fostul stelist a ales sa joace la Tottenham Hotspur, grupare care a oferit 9,5 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile sale. Pe langa partea financiara, fotbalistul urmand sa incaseze peste un milion de euro anual la Londra, Chiriches a ales si cu inima, el urmand sa traiasca in capitala Angliei alaturi de Sabrina Macsim, logodnica sa. Desi sunt impreuna de aproape cinci ani si au stat mult timp departe unul de celalalt, Sabrina si Vlad se iubesc ca in prima zi. In asteptarea marelui contract, pe care fotbalistul urma sa-l semneze joi seara, cei doi locuiesc la Londra intr-un apartament inchiriat de tanara. Sabrina este studenta la Universitatea “Queen Mary”, iar cei doi stau in Whitechapel, unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Londrei. Tanara a ales aceasta locatie pentru a fi aproape de unul dintre campusurile universitatii situat in acelasi cartier. Whitechapel a devenit celebru gratie legendei lui Jack Spintecatorul. Despre acest personaj se spune ca este cel mai cunoscut criminal din istoria Angliei si ca ar fi omorat cel putin cinci dame de companie in 1888. In ciuda faptului ca au trecut mai bine de 100 de ani de atunci, inca nu se stie adevarata identitate a criminalului sau profesia acestuia. Exista numeroase teorii ale conspiratiei care vorbesc despre mai bine de 100 de suspecti.

Primeste casa de la club

Situatia fotbalistului este una temporara, Tottenham Hotspur urmand sa-i asigure o locuinta intr-o zona mai buna a Londrei. De altfel se obisnuieste ca fotbalistii echipelor de top din Premier League sa primeasca din partea cluburilor cate o casa, cu chirie, pe timpul derularii contractului, dar si o masina cu sofer pentru a se asigura ca jucatorul ajunge la timp la antrenamente si nu isi pune viata in pericol comitand vreun accident.

author avatar
Cristi Ionita
2.351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger