AcasăSPORTChiriches, rezolvat de Tottenham

Chiriches, rezolvat de Tottenham

Despre Vlad Chiriches, fundasul echipei Steaua Bucuresti, s-a spus ca este dorit de numeroase cluburi din Europa, insa, in cele din urma, vedeta gruparii din Ghencea va ajunge la Tottenham Hotspur.

Meciul castigat de Steaua, cu 2-0, pe terenul lui Dinamo Tbilisi, marti seara, in mansa a doua a turului III preliminar din UEFA Champions League este ultimul jucat de Chiriches in tricoul echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf.

Fotbalistul este asteptat miercuri, la Londra, pentru a efectua vizita medicala alaturi de cei de la Tottenham Hotspur, iar in cazul in care aceasta decurge fara probleme, mai ramane doar ca Steaua sa-si dea acceptul pentru mutare.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a confirmat interesul lui Tottenham pentru Chiriches, iar Ioan Becali, impresarul jucatorului, a oferit mai multe detalii.

Conform lui Becali, Tottenham este prima echipa care ofera 8 milioane de euro pentru fundasul Stelei, suma exacta ceruta de campioana Romaniei.

Chiriches a fost la un pas de a semna cu AS Roma, insa italienii au precizat ca nu pot oferi decat cel mult 7 milioane de euro, varianta neagreata de Steaua.

Tottenham ofera banii intr-o singura transa, insa doua milioane de euro vor merge catre Pandurii Targu Jiu, grupare care inca mai detine 25% din drepturile asupra jucatorului.

author avatar
Cristi Ionita
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger