AcasăSPORTChiriches rateaza returul cu Vardar pentru a negocia transferul la Roma

Chiriches rateaza returul cu Vardar pentru a negocia transferul la Roma

Zilele lui Vlad Chiriches la Steaua sunt numarate, internationalul roman fiind la un pas de un transfer istoric la AS Roma.

Menajat la duelul cu Ceahlaul Piatra Neamt din prima etapa a Ligii I, fundasul Stelei ar fi putut evolua fara probleme in returul cu Vardar Skopje de marti seara, din returul turului II preliminar al Ligii Campionilor, dar antrenorul Laurentiu Reghecampf nu l-a oprit in lotul care a facut deplasarea in Macedonia.

Motivul este unul cat se poate de simplu. Chiriches este la un pas de a semna cu AS Roma, iar Reghecampf considera deja ca nu mai poate conta pe fundasul central.

De altfel, o delegatie care sa-l reprezinta pe jucator este asteptata marti, la Roma, pentru a se stabili ultimele detalii ale transferului. Cel mai probabil, Chiriches va pleca sub forma de imprumut pe un an, contra a 1,5 milioane de euro, urmand ca fotbalistul sa fie transferat definitv de Roma in vara anului viitor, pentru inca 6,5 milioane de euro.

Chiriches ar urma sa-l inlocuiasca la formatia italiana pe brazilianul Marquinhos, cedat la Paris Saint Germain pentru 32 de milioane de euro.

Din lotul deplasat de Steaua in Macedonia nu face parte nici Cristi Tanase, care a acuzat probleme medicale.

author avatar
Cristi Ionita
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger