AcasăSPORTChiriches, premiat de Manchester United cu o sampanie “Lanson”

Chiriches, premiat de Manchester United cu o sampanie “Lanson”

Fostul stelist Vlad Chiriches a fost desemnat omul meciului Manchester United – Tottenham Hotspur, scor 1-2. La final, oficialii “diavolilor” l-au premiat pe internationalul roman pentru prestatia sa.

Chiar daca nu toate interventiile sale au fost extraordinare, Vlad Chiriches tot i-a convins pe englezi sa-l voteze MVP-ul partidei de pe “Old Trafford”. Tottenham Hotspur s-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Manchester, goluri Adebayor si Eriksen, pentru United reducand din diferenta Welbeck.
Felicitat de coechipieri la finalul meciului, Vlad Chiriches a primit si recunoasterea oficialilor lui Manchester United, care i-au oferit o sampanie personalizata “Lanson”, pe eticheta fiind scris “Omul meciului”. Fostul stelist a pastrat si mingea cu care s-a jucat, drept amintire dupa victoria din “Teatrul viselor”.

Felicitat de spaniolul Soldado

Chiar daca nu a marcat, spaniolul Soldado a fost printre cei mai buni jucatori de pe teren. Dupa meci, internationalul campioanei mondiale a postat o poza pe Facebook, in care apare alaturi de Vlad Chiriches, si urmatorul mesaj: “Cel mai bun inceput de an, cu o victorie. Va las cu o poza cu omul meciului, Vlad Chiriches”.

Au luat fata “diavolilor” in clasament

Victoria de pe “Old Trafford” a urcat pe Tottenham pe locul 6 in clasament, pozitie ocupata pana saptamana aceasta chiar de Manchester United. Londonezii au 37 de puncte, in timp ce “diavolii” raman cu 34 si se indeparteaza de Liverpool, ultima grupare clasata pe loc de Liga Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger