AcasăSPORTChiriches pleaca la AC Milan dupa 14 meciuri la Steaua!

Chiriches pleaca la AC Milan dupa 14 meciuri la Steaua!

Finantatorul Stelei este gata sa vanda un jucator la una dintre cele mai importante echipe din lume. Gigi Becali vrea de la prietenul Silvio Berlusconi numai putin de 10 milioane de euro in schimbul stoperului Vlad Chiriches.

Vlad Chiriches poate schimba tricoul ros-albastru pe cel rossonero

„Ros-albastrii” se pregatesc sa concretizeze cea mai importanta afacere din ultimii ani. Presa italiana anunta ca AC Milan l-a „blocat” pe Vlad Chiriches, pentru a avea prima optiune in cazul unui transfer. Jucatorul este evaluat la 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a anuntat ca vrea cel putin 10 milioane pentru cel mai bun fundas din Liga 1.

Milanezii sunt in cautarea unui inlocuitor pentru Thiago Silva, care va pleca la PSG, gruparea lui Berslusconi alegansu-se cu 40 milioane euro. Daca transferul se va perfecta, patronul Stelei ii va fi recunoscator lui Victor Piturca, omul care l-a sfatuit sa dea 700.000 de euro pentru semnatura fundasului adus de la Pandurii Tg.Jiu. Selectionerul l-a transformat pe Chiriches in om de baza la echipa nationala, lansandu-l in fotbalul mare. Vlad (22 de ani) a venit la Steaua in aceasta iarna, si a jucat doar 14 meciuri, fiind de deparate cea mai profitabila afacere facuta de formatia din Ghencea. Cele mai tari transferuri realizate de Steaua sub patronatul lui Gigi Becali sunt: Bogdan Stancu (6 milioane euro -Galatasaray), Mirel Radoi (5 milioane – Al Hilal), George Ogararu (3,3 milioane – Ajax), Cyrill Thereau (3 milioane – Anderlecht), Dorin Goian (2 milioane – Palermo), Nicolae Dica (1,5 milioane – Catania), Ovidiu Petre (5 milioane – Al Nasr), Mihai Nesu (1 milion – FC Utrecht), Claudiu Raducanu (1 milion – Espanyol), Adrian Neaga (1 milion – Chunnam Dragons), Banel Nicolita (700.000 – St.Etienne) si Sorin Paraschiv (500.000 – Rimini). Antamant de la inceputul campionatului, Chiriches a fost aproape de un transfer in strainatate fara sa joace niciun minut pentru Steaua. In luna decembrie, pe adresa clubului a sosit o oferta din Franta, de 3 milioane de euro, dar Becali a fost sfatuit sa o refuze.

author avatar
Sebastian Stan
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger