AcasăSPORTChiriches, nici macar rezerva. Gardos, accidentat

Chiriches, nici macar rezerva. Gardos, accidentat

Chiriches si Gardos inca inca nu reusesc sa se impuna in campionatul Angliei

Inca un weekend cu vesti nu dintre cele mai bune pentru selectionerul Victor Piturca: internationalii Vlad Chiriches si Florin Gardos au fost doar spectatori la o noua etapa din Premier League.

Chiriches si Gardos inca inca nu reusesc sa se impuna in campionatul Angliei

Dintre cei doi, situatia cea mai grava este la Chiriches, tocmai piesa de rezistenta din centrul defensivei echipei nationale. Pentru  deplasarea de pe „Emirates”, in fieful rivalei Arsenal, antrenorul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, i-a preferat aparatori pe Kaboul si Vertonghen, romanul Vlad Chiriches nefiind pastrat nici macar pe banca de rezerve, ca varianta de luat in calcul. In actualul sezon de Premier League, fostul capitan al Stelei a bifat doar doua meciuri, cu West Bromwich Albion (0-1) si Sunderland (2-2), in care a avut evolutii dezamagitoare.
In ceea ce-l priveste pe Florin Gardos, acesta era anuntat titular, insa s-a accidentat inainte de startul jocului Southampton – Queens Park Rangers. Chiar si asa, trupa olandezului Ronald Koeman s-a impus cu 2-1 si isi pastreaza locul 2 in clasament.

Szalai revine dupa un an

Florin Gardos

Daca pentru Piturca a fost un weekend cu multe semne de intrebare, in tabara maghiara lucrurile cresc sperantele o data cu anuntul facut de Adam Szalai. Atacantul ungur si-a anuntat revenirea in echipa nationala la un an de la declaratia care a marcat retragerea sa: „Nu mai joc pentru Ungaria cat timp Atilla Pinter este selectioner. Pe viitor, daca lucrurile se vor schimba, sunt gata sa ajut iar echipa”. O data cu demiterea lui Pinter (Pal Dardai este noul antrenor), Szalai si-a reconsiderat pozitia fata de retragerea din nationala.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger