AcasăSPORTChiriches, executat in direct. Fanii lui Tottenham il vor plecat de la...

Chiriches, executat in direct. Fanii lui Tottenham il vor plecat de la echipa!

Despre Vlad Chiriches, fostul fundas al Stelei si actualul jucator al lui Tottenham Hotspur, s-a spus ca ar fi unul dintre cei mai buni fundasi centrali din Europa.

Totusi, Chiriches isi revine cu greu dupa accidentarea care l-a tinut doua luni pe bara, iar evolutiile sale din ultima perioada l-au trecuta pe lista neagra a fanilor lui Tottenham.

Chiriches nu a stralucit weekend-ul trecut, dar a avut noroc ca Tottenham a facut scor cu Sunderland, 5-1.

Sambata, in deplasarea de la West Bromwich Albion, fundasul roman nu a mai avut noroc, iar evolutia sa lamentabila a fost taxata dur de fanii londonezilor.

Chiriches a fost considerat vinovat la golul de 3-0 al gazdelor, marcat de Sessegnon, si ar fi putut fi penalizat cu o lovitura de pedeapsa, daca centralul observa faultul comis in careu, asupra lui Vidra.

In plus, Chiriches a fost acuzat ca are mari probleme la nivel de viteza de reactie si ca a tratat cu superficialitate cateva faze la scorul de 2-0 pentru echipa adversa.

Pana si managerul Tim Sherwood s-a saturat de gafele romanului si l-a schimbat la pauza, preferandu-l pe pustiul Ezekiel Fryers, care inca nu a implinit 22 de ani.

Chiriches a fost considerat cel mai slab jucator de pe teren, alaturi de Danny Rose, fundasul stanga al lui Tottenham, cei doi jucatori fiind considerati vinovati pentru punctele pierdute de londonezi. Iar zilele romanului par numarate pe White Hart Lane, in conditiile in care Tottenham se pregateste de o noua remaniere masiva in vara.

author avatar
Cristi Ionita
463 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger