AcasăSPORTChiricheș, adio fotbal?!

Chiricheș, adio fotbal?!

Revenirea lui Vlad Chiricheș în fotbalul românesc i-a încântat pe fanii FCSB-ului, care l-au primit cu brațele deschise. Din păcate, însă, fundașul central nu a apucat să joace decât 7 partide după transferul la echipa lui Gigi Becali. Patru apariții a fost în Superligă și 3 în Conference League.

Ghinionul face că în data de 28 august 2023 Chiricheș a ieșit accidentat de pe teren la finalul meciului dintre UTA Arad și FCSB, care s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru arădeni. De atunci, el a tot avut probleme de sănătate.

Într-un final, fostul internațional a acceptat să se opereze, în speranța că intervenția chirurgicală îl va ajuta să revină pe teren la capacitate maximă.

Dar au trecut luni de zile de atunci și Vlad Chiricheș nu a mai fost prezent în niciun meci pentru FCSB. Cumva, fotbalistul și Gigi Becali au căzut la o înțelegere pentru ca apărătorul central să nu primească tot salariul pe perioada cât este accidentat.

„El la ora asta, am convenție, și s-a ținut, bravo lui, om de mare caracter, a zis «Domne, nu vreau banii cât nu joc! Vreau numai 5.000, simbolic, pe lună. Nu vreau să iau bani de pomană la FCSB». El a făcut vreo 15-20 de milioane de euro din fotbal.

Dacă va reveni, ne bucurăm, pentru că ne ajută! Păi, pe Chiricheș de aia l-am luat, ca să ne ajute în cupele europene, sau chiar în play-off, nu?!”, a povestit Gigi Becali.

MM Stoica vrea să-l facă director

Dar planurile conducerii par a fi altele. A recunoscut-o chiar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, care de curând a adus în discuție o potențială schimbare în cariera lui Vlad Chiricheș:

„Am pe cineva în minte, să fie director sportiv și să și joace în același timp. Sper să joace cât mai mult timp de acum înainte, dar când se decide să nu mai fie jucător, l-aș dori lângă mine. E vorba de Vlad Chiricheș.

E singurul jucător alături de care am lucrat și nu mi-e rușine să zic că am de învățat. El a colaborat, printre alții, cu Ancelotti, Sarri și De Zerbi.

Dacă nici de la el nu avem de învăța… Ar fi cureaua de transmisie către fotbalul mare. L-aș vedea director sportiv dacă va vrea să îmbrățișeze cariera”, a declarat Meme Stoica.

Rămâne de văzut dacă Vlad Chiricheș și-a încheiat cariera de jucător și va deveni oficial.

author avatar
Mihail Ioan
927 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger