AcasăSPORTChiriches a ramas fara antrenor. Villas Boas, dat afara de la Tottenham!

Chiriches a ramas fara antrenor. Villas Boas, dat afara de la Tottenham!

Conducerea clubului Tottenham Hotspur a decis sa renunte la serviciile antrenorului portughez Andre Villas Boas.

Oficialii londonezilor sunt nemultumiti de infrangerile usturatoare suferite de gruparea din Premier League, in ciuda investitiilor masive facute in vara.

Tottenham a pierdut la scor confruntarile cu Manchester City, 0-6, si Liverpool, 0-5, si este abia pe locul 7 in clasament, la opt puncte de liderul Arsenal Londra.
Asta in ciuda faptului ca in vara au fost adusi fotbalisti cu nume precum Roberto Soldado sau Erik Lamela.

Esecul suferit in fata lui Liverpool, pe teren propriu, i-a fost fatal lui Villas Boas, care a parasit corabia si de teama reactiei fanilor.

In locul lui Villas Boas ar putea fi instalat Fabio Capello, pe lista posibililor antrenori aflandu-se si Michael Laudrup sau Guus Hiddink.

Totusi, fostele glorii ale lui Tottenham si-au manifestat dorinta ca echipa sa fie preluata, sub forma de interimat, de doua nume grele din istoria clubului, fostii atacanti Les Ferdinand si Tim Sherwood.

Pana la numirea unui antrenor, de pregatirea lui Chiriches si compania se va ocupa germanul Steffen Freund, care are o misiune extrem de dificila in conditiile in care se stie ca programul echipelor engleze este extrem de incarcat de sarbatori.

Tottenham joaca cinci meciuri pana pe 1 ianuarie 2014, trei acasa, cu West Ham United, West Bromwich Albion si Stoke City, si doua in deplasare, cu Southampton si Manchester United.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger