AcasăSPORTChipciu trage in fani pentru ca e rapidist de mic

Chipciu trage in fani pentru ca e rapidist de mic

Aproape ca nu este meci la finalul caruia Alex Chipciu sa nu-i ”mitralieze” pe sustinatorii campioanei Steaua. Duminica, dupa jocul cu Petrolul, ”perla” din Ghencea s-a dat din nou in spectacol.

Alex Chipciu joaca la Steaua din 2011

De o buna bucata de vreme, ”ultrasii” stelisti sunt tot mai atenti la declaratiile pe care le face Alexandru Chipciu. Nascut si crescut in Braila, talentatul mijlocas (24 de ani) este banuit de simpatii… rapidiste de tot mai multe voci din Peluza Nord. De altfel, chiar fotbalistul a recunoscut, in momentul transferului sau la Steaua, ca n-a fost, in copilarie, un fan al formatiei ”ros-albastre: ”Ar fi penibil sa spun ca tineam cu Steaua cand eram mic. Cred ca e mai important sa imi fac treaba pe teren decat sa fi fost suporter din copilarie”. Duminica seara, la finalul partidei cu Petrolul, Chipciu a lovit iar: ”Daca ataþia spectatori au venit pe stadion, inseamna ca atat meritam, desi suntem campionii Romaniei”.

Afirmatia vine la cateva saptamani dupa o alta nemultumire exprimata in public: ”Suporter nu inseamna sa vii doar atunci cand e bine la echipa, cand castiga. Suporter trebuie sa fii in orice situatie, sa fie stadionul mereu plin. Ma uit cu invidie la publicul lui Dinamo, am inteles ca au cea mai mare medie de spectatori din Liga 1”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger