AcasăSPORTChipciu: Sigla nu valoreaza nimic!

Chipciu: Sigla nu valoreaza nimic!

Pentru Chipciu, emblema Stelei nu face doi bani

Amenintat de Armata ca ramane fara brand-ul Steaua si parasit de suporteri, Gigi Becali si-a gasit cei mai importanti aliati in acest „razboi”.

Pentru Chipciu, emblema Stelei nu face doi bani

Cum era si firesc, jucatorii FCSB sunt de partea latifundiarului in lupta acestuia cu tabara fani – CSA Steaua. Dupa finala Cupei Ligii, 3-0 cu Pandurii, vedeta de uz intern Alexandru Chipciu a facut public punctul de vedere al vestiarului: „Important este ca noi avem palmaresul. Asta e tot ce conteaza, nu sigla aia!”. Atent la termenii folositi („noi”, „nu conteaza sigla”), Chipciu arata ca pe actualii purtatori ai tricourilor ros-albastre nu-i intereseaza catusi de putin istoria si traditia legendarei echipe Steaua. Ca o dovada ca sigla nu valoreaza nimic – „e un simplu desen care nu face nici 5.000 de euro”, dupa cum a declarat in mai multe randuri chiar Gigi Becali -, „Ratoiul” Chipciu a prezentat situatia de la Dinamo: „Dinamo si-a schimbat stema de 100 de ori. N-au avut niciodata pe stema lupii pe care ii au acum… sau caini… ce sunt”.
Ca sa inteleaga mai bine ce inseamna acum FCSB, Alex Chipciu ar trebui sa reciteasca decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, din decembrie. Instanta suprema a hotarat ca brand-ul „Steaua” (si tot ce presupune acesta) este de drept in proprietatea Clubului Sportiv al Armatei, societatea lui Gigi Becali folosindu-se ilegal de el timp de 10 ani!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger