AcasăSPORTChipciu costa 6 milioane de euro

Chipciu costa 6 milioane de euro

Chipciu a adus calificarea Stelei

Cel mai valoros jucator din lotul Stelei este scos pe taraba. Dar la un pret de Liga Campionilor, dupa cum a tinut sa mentioneze Gigi Becali.

Alex Chipciu pare dezolat dupa anuntul facut de Gigi Becali

Inaintea Supercupei cu ASA, latifundiarul din Pipera s-a grabit sa vorbeasca despre actualul lot al Stelei, cel mai important anunt facand referire la vedeta Alexandru Chipciu. Considerat fotbalistul numarul unu al echipei, „septarul” Stelei poate fi vandut in orice moment de Becali, dar pentru un pret corect. Care a fost stabilit de Gigi Becali la sase milioane de euro! „La Cristi Tanase a fost altceva, el a jucat multi ani pentru Steaua si tocmai de aceea i-am dat drumul cu numai un milion de euro. Dar Chipciu, fara 6 milioane de euro, nu se misca din Ghencea, sa fie clar! Nu ma intereseaza niciun Hamza. Bulgarii (n.n. – Ludogoret Razgrad) vor 400.000 de euro pe el, dar eu nu dau nici 400 de euro!”, a clamat finantatorul campioanei.
Referitor la posibila
intoarcere a lui Claudiu Keseru la Steaua, Becali a respins din start aceasta varianta: „Nu cred. Cand un jucator are un salariu de 800.000 de euro, chiar daca il iei gratis, trebuie sa ii dai un milion salariu si eu nu ii dau atatia bani!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger