AcasăSPORTChipciu: „Stiu ce fel de om este Sumudica”

Chipciu: „Stiu ce fel de om este Sumudica”

De dragul titlului, Chipciu ingenuncheaza in fata lui Marius Sumudica

Cu doua etape ramase pana la finalul sezonului, ASA continua sa fie pe primul loc in Liga 1, un punct peste campioana en-titre, Steaua.

De dragul titlului, Chipciu ingenuncheaza in fata lui Marius Sumudica

Invingatori la Brasov (3-2), stelistii au urmarit meciul rivalei din Targu Mures la nunta colegului Adi Popa. Evenimentul a fost usor tulburat de reusita lui Claudiu Voiculet, venita in minutul 86, un sut de la aproape 30 de metri. Cu ambele echipe victorioase, ramane ca titlul sa se decida la Giurgiu, runda viitoare, in meciul Astra – ASA, este de parere Alexandru Chipciu. Mijlocasul „ros-albastril” a fost prezent, ieri, la Semimaratonul de la Bucuresti si a vorbit si despre faptul ca toate sperantele stelistilor sunt puse acum in rapidistul Marius Sumudica.

Marius Sumudica

Sunt suparat, normal, dar nu are cineva vreo vina. Noi vrem sa castigam toate meciurile pana la final. Cei de la Petrolul au si ei zile mai proaste, mai bune, ca orice fotbalist. Din pacate, am ajuns la mana altora. Astra e deja calificata in cupele europene, dar se bate pentru locul 3. Stiu ce fel de om este Marius Sumudica, l-am cunoscut la Brasov. Nu se poate spune ca am ajuns la mana unui rapidist. Cred ca ei vor lupta pentru echipa lor. Va fi o dezamagire foarte mare daca pierdem acest campionat, dar se intampla si la case mai mari. Exista dezamagiri si la fotbalisti mai mari”, a spus Chipciu.
Referitor la eventuale neintelegeri intre fotbalisti si antrenorul Costel Galca, internationalul stelist a afirmat ca nu s-a pus problema sa existe asa ceva: „Nu stiu daca va ramane domnul Galca din vara. Este unul dintre oamenii cei mai curati sufleteste pe care ii cunosc. Daca l-am sabota pe domnul Galca, ne-am sabota in primul rand pe noi. Nu au fost niciodata incidente in vestiar”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger