AcasăSPORTChicharito, arma lui Sir Alex impotriva criminalitatii din Mexic

Chicharito, arma lui Sir Alex impotriva criminalitatii din Mexic

Atacantul lui United, un fotbalist extrem de iubit in Mexic

Pus pe odihnit titulari in duelul cu CFR Cluj, de maine seara, managerul lui United vrea totusi sa-l arunce in lupta, inca din primul minut, pe mexicanul Chicharito Hernandez. Motivul este unul incredibil.

Atacantul lui United, un fotbalist extrem de iubit in Mexic

Tehnicianul englez a aflat zilele trecute ca fotbalistul de 24 de ani este atat de iubit in Mexic incat pana si criminalii isi intrerup actiunile pentru a urmari cu sufletul la gura meciurile in care este implicat varful lui Manchester United.

Ultimele statistici arata ca, intr-o tara dominata de crimele puse la cale de liderii cartelurilor de droguri, numarul actelor violente scade cu 27% in zilele in care Chicharito Hernandez se afla pe teren. In plus, s-a descoperit ca fotbalistul are o atat de mare influenta asupra conationalilor incat mexicancele gravide scapa mai repede de durerile travaliului daca sunt programate sa nasca intr-o zi cand este Hernandez are meci. In aceste conditii, nu putem spera decat ca atacantul va fi un propovaduitor al pacii si pe teren la meciul cu CFR Cluj si va evita sa-si treaca numele pe lista marcatorilor.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger