AcasăEditorialDan Claudiu TanasescuChiajna, fabrica de motorete

Chiajna, fabrica de motorete

Adi Popa a lasat Concordia pentru Steaua

Vineri seara, pe cochetul stadion al legumicultorilor din noul orasel aflat in coasta capitalei, Chiajna, elevii macaronarului Bonetti au pus-o de mamaliga in intalnirea lor cu Concordia primarului Minea, ei obtinand cu sufletul la gura doar un nemeritat punct.

Adi Popa a lasat Concordia pentru Steaua

Daca in prima repriza dinamovistii au mai miscat cate-un pic, dupa pauza n-au jucat nici cat echipa de fete din Poplaca. Etern-pretendentii la castigarea campionatului au alergat anapoda si au aruncat din cand in cand cate-o cimilitura in chip de minge catre poarta aparata de „ilfoveanul” Lepmets. Dupa ce am vazut meciul acesta, incerc sa compar aprecierile despre jocul lui Tugudean din partida cu Barcelona cu ce se poate spune acum, dupa intalnirea cu elevii lui Ilie Stan, cand „impetuosul caine rosu” a jucat de parca avea in locul ghetelor cu crampoane o pereche de paslari! De altfel, toti jucatorii din Groapa Teiului au fost apatici, nesiguri, fiind bantuiti, probabil, de un vedetism bolnavicios, care s-a dovedit ca le-a mistuit abilitatile si i-a transformat din niste stanci dure in tot atatea mamaligi. Este trist ca Dinamo, in care s-au investit multi bani si care a fost una dintre echipele fanion ale fotbalului nostru, nu izbuteste de destui ani sa scoata capul in lume. Vreau sa cred ca in urmatoarele jocuri antrenorul Dario Bonetti va reusi sa cristalizeze jocul echipei in asa fel incat sa nu mai fie nevoit sa faca halte pe unde nu te astepti. Altfel… Pe de alta parte, trebuie sa spun ca prestatia celor de la Concordia a fost o surpriza. Actiuni in viteza, pase precise, incursiuni periculoase in careul adversarilor, toate astea facute de o echipa solida, ambitioasa, care, daca va evolua tot asa, va produce dureri de cap multor adversare. Prin plecarea „motoretei” Adrian Popa, toata lumea credea ca echipa lui Ilie Stan a pierdut din forta si iuteala cu care juca, dar nu a fost asa, fiindca in locul rapidului mijlocas a aparut ca din senin Serediuc, o noua motoreta fabricata la iuteala in „garajul” primarului Mircea Minea! Inaintea acestui meci, in deschiderea etapei, a jucat Severinul cu studentii clujeni. Oltenii obtinura un punct cat o lubenita, dar, dupa cum s-au prezentat in teren, poate meritau sa castige.

Mai pe seara, la Cluj, ceferistii lui Andone au stalcit-o si de data asta, remizand (2-2) cu iesenii lui Ionut Popa. Oare ce se intampla cu baietii acestia stransi cu truda la poalele Feleacului, care sunt printre cei mai buni, si de la care asteptam rezultate pe masura conditiilor puse pe tava de Arpad Paszkany?! Sambata, vasluienii au adastat oleaca pe malurile bistritene cu gand sa-l sorcoveasca pe Jean Padureanu. Jucand bine, fotbalistii lui Sumudica au castigat cu scorul de 3-0, reusind sa adune 8 puncte in clasament. Pentru valoarea jucatorilor si pentru cate buzunare isi goleste Porumboiu, este putin, dar calea e lunga! In noapte, la Ploiesti, Rapiduletul a scos un punct din intalnirea cu elevii lui Rednic. Puriul a plecat insa suparat acasa, fiindca echipa lui a avut cateva ocazii din care putea trage foloase, dar mingea e rotunda… Revenita in Ghencea, fiindca gazonul din Maior Coravu este distribuit melomanilor care urmeaza sa-l calce in picioare cu ocazia concertului sustinut de Red Hot Chili Peppers, Steaua, in prezenta a doar noua mii de spectatori, i-a administrat echipei lui Pinalti trei goluri. Rusescu face el ce face si infunda mai mereu plasele portarilor. Si in meciul cu Ceahlaul „Pufulet” a inscris doua goluri. Bravo lui!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger