AcasăSPORTCHERYL VREA SCUFUNDARI CU UN OLIMPIC DE 18 ANI!

CHERYL VREA SCUFUNDARI CU UN OLIMPIC DE 18 ANI!

FRUMOASA Cheryl Cole, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul britanic

Week-end-ul a fost de vis pentru inotatorul Tom Daley, cel care mai intai a cucerit medalia cu aur in proba de sarituri la Jocurile Olimpice, iar apoi s-a ales cu o „eleva” de lux, in persoana sexy-starului muzicii pop britanice, Cheryl Cole.

MEDALIAT Tom Daley este campion olimpic la sarituri

Tocmai cand credea ca nimic nu poate fi mai frumos, Tom Daley (18 ani) s-a pomenit cu un mesaj pe Twitter de la Cheryl Cole: „Felicitari, Tom! Ne-ai facut pe toti sa fim mandri de tine. Acum, ar trebui sa ai putin timp liber ca sa inveti si pe mine cum se fac scufundarile!”. In urma cu cateva zile, fosta sotie a fotbalistului Ashley Cole ii scria aceluiasi pusti minune al sariturilor in apa: „Cred ca esti minunat, Tom Daley! Ma inveti si pe mine sa fac scufundari?”. Sportivul i-a replicat imediat: „Sigur ca da, dar mai intai trebuie sa ma urmezi”.

FRUMOASA Cheryl Cole, una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul britanic

Presa engleza anunta, deja, formarea unui nou cuplu. Saptamana trecuta, Tom Daley a fost protagonistul unui incident neplacut, cand un tanar l-a amenintat pe Twitter dupa ce britanicul ratase aurul la sarituri sincron. Politia a intervenit si l-a retinut pe „Rileyy69” pentru jigniri si amenintari aduse campionului olimpic.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger