AcasăSPORTChelsea gata sa plateasca 40 de milioane pe un jucator format de...

Chelsea gata sa plateasca 40 de milioane pe un jucator format de Lucescu!

Willian joaca la Sahtior de cinci ani si a castigat Cupa UEFA cu echipa antrenata de "Il Luce"

Brazilianul Willian este dorit cu insistenta pe „Stamford Bridge” chiar de patronul Roman Abramovici. Miliardarul rus a negociat transferul direct cu Rinat Ahmetov, cu care s-a intalnit la Campionatul European.

Willian joaca la Sahtior de cinci ani si a castigat Cupa UEFA cu echipa antrenata de "Il Luce"

Munca lui Mircea Lucescu la Donetk incepe sa aduca si beneficii la bugetul clubului, nu doar rezultate pe plan sportiv.

Abramovici si Ahmetov au vazut impreuna meciurile de la Euro 2012

Un jucator brazilian cumparat cu 15 milioane de euro in 2007, pe cand avea 19 ani, este cotat acum la aproape 40 de milioane.

Mircea Lucescu, un antrenor care intotdeauna a lucrat cu jucatorii tineri

Iar rusul Roman Abramovici este gata sa plateasca aceasta suma pentru a-l aduce la Chelsea Londra. „Am avut o discutie cu Willian si cu patronul Ahmetov in legatura cu solicitarea clubului Chelsea de a-l transfera. Sigur ca sunt de acord cu aceasta mutare, dar trebuie ca englezii sa plateasca pretul exact, pretul valorii fotbalistului. In niciun caz, ei nu trebuie sa considere ca e vorba despre un jucator venit din Est si, astfel, pretul e mai scazut. Cat costa? Pai, am vazut ca se face o comparatie intre Willian si Hazard, iar Hazard tocmai ce-a fost achizitionat de Chelsea cu 40 de milioane de euro de la OSC Lille. Eu zic, insa, ca brazilianul meu este peste nivelul lui Hazard, deci trebuie sa fie un pret corect”, a declarat Mircea Lucescu. Sud-americanul Willian are 16 goluri marcate pentru Sahtior in 117 partide si a cucerit Cupa UEFA cu gruparea ucraineana acum trei ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger