AcasăSPORTChelsea cumpara un jucator facut mare de CFR Cluj

Chelsea cumpara un jucator facut mare de CFR Cluj

Marcheaza gol dupa gol si este poreclit „Cristiano Ronaldo”, insa Burak Yilmaz, de la Galatasaray, a devenit cu adevarat cunoscut abia dupa ce a inscris de patru ori contra lui CFR Cluj, in grupele UEFA Champions League.

Iar gruparea „cim-bom” este pe punctul sa faca una dintre cele mai profitabile afaceri din istorie gratie jucatorului pe care l-a cumparat cu 5 milioane de euro, de la Trabzonspor, in vara anului trecut.

In pericol sa rateze achizitionarea unor atacanti de top precum Edinson Cavani sau Radamel Falcao, Roman Abramovici, patronul lui Chelsea Londra, si-a indreptat atentia catre Burak Yilmaz, fotbalist pe care este gata sa dea 25 de milioane de euro.

Asta ar insemna ca formatia antrenata de Fatih Terim ar obtine de cinci ori mai multi bani decat suma investita in aducerea atacantului turc.

Burak Yilmaz a facut senzatie la Trabzonspor, in perioada 2010-2012, cand a marcat 55 de goluri in 79 de meciuri, si si-a continuat evolutiile bune si la Galatasaray, formatie pentru care a inscris deja 24 de goluri in 30 de meciuri.

De altfel, Burak Yilmaz este golgeterul la zi din UEFA Champions League, cu opt reusite, si atacantul de care se leaga sperantele turcilor pentru dubla cu Real Madrid din sferturile de finala ale competitiei.

sursa foto: clujazi.ro

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger