AcasăSPORTChelsea cumpara stelisti la kilogram. Londonezii dau 20 de milioane de euro...

Chelsea cumpara stelisti la kilogram. Londonezii dau 20 de milioane de euro pe trei fotbalisti!

Bourceanu i-a facut fata cu greu masivului Tony

Chelsea a trecut nu fara emotii de Steaua Bucuresti, in optimile de finala ale Europa League, iar jocul foarte bun prestat de jucatorii lui Laurentiu Reghecampf i-a impresionat pe londonezi.

Adi Popa

Acestia l-au desemnat pe polonezul Janus Oledzki, unul dintre reprezentantii clubului pentru Europa de Est, sa-i monitorizeze  in continuare pe Chiriches, Bourceanu si Adi Popa.

Scouterul a anuntat, conform prosport.ro, ca „monitorizam mai multi fotbalisti stelisti, iar Adi Popa este unul dintre ei. Popa s-a remarcat in meciurile directe cu Chelsea si e normal sa ne atraga atentia. Si Chiriches este un fotbalist interesant, la fel si inchizatorul Bourceanu”.

Mai mult, presa engleza sustine ca oficialii lui Chelsea i-ar dori pe cei trei jucatori pentru a-si completa lotul intr-o asemenea masura incat Chelsea sa se poata bate cu succes pe mai multe fronturi.

Jurnalistii de la Mirror inainteaza si o suma de pornire a licitatiei, de 20 de milioane de euro, dar amintesc de interesul lui Real Madrid pentru Vlad Chiriches si sunt de parere ca Gigi Becali, patronul Stelei, nu va fi multumit de oferta in conditiile in care acesta solicita 15 milioane de euro doar pentru fundasul central.

author avatar
Cristi Ionita
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger