AcasăSPORT"Charly" Vladoiu lasa echipa nationala pentru Petrolul!

„Charly” Vladoiu lasa echipa nationala pentru Petrolul!

Rednic si Vladoiu au facut echipa la Dinamo

Tehnicianul „gazarilor” i-a propus bunului sau prieten, Jean Vladoiu, functia de director sportiv la Petrolul Ploiesti. Presedintele Asociatiei Suporterilor Echipei Nationale va accepta, la FRF stand oricum degeaba.

Rednic si Vladoiu au facut echipa la Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic vrea sa aiba langa el, la Petrolul, doar oameni de incredere. Astfel ca tehnicianul a cerut conducerii clubului cooptarea lui Jean Vladoiu in staff-ul tehnic. Cum Florian Walter a fost de acord, „Strambul” l-a sunat pe Vladoiu si i-a prezentat oferta.

In acest moment, fostul jucator de la Dinamo, Steaua sau Rapid indeplineste, calm, functia de presedinte al Asociatiei Suporterilor Echipei Nationale – un organism creat de Mircea Sandu din mortive doar de el stiute. In varsta de 43 de ani, „Charly” Vladoiu a cerut un ragaz pentru a discuta cu liderul de la „Casa Fotbalului”, dar in mare este tentat sa accepte propunerea de a activa in Liga 1. Rednic si Vladoiu au mai lucrat impreuna, la FC Dinamo, in 2009, primul antrenand jucatorii, iar cel de-al doilea – altoindu-i!

author avatar
Sebastian Stan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger