AcasăSPORTCHAMPIONS LEAGUE: MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ 0-1 Ardelenii parasesc competitia cu...

CHAMPIONS LEAGUE: MANCHESTER UNITED – CFR CLUJ 0-1 Ardelenii parasesc competitia cu capul sus

CFR CLUJ a obtinut una dintre cele mai importante victorii din istoria recenta a fotbalului romanesc, dupa ce s-a impus, cu 1-0, pe terenul lui MANCHESTER UNITED, in ultima etapa din grupele UEFA CHAMPIONS LEAGUE.

Min. 95 – Este final de meci pe Old Trafford. CFR Cluj obtine o victorie impresionanta, chiar daca in final trebuie sa se multumeasca cu locul al treilea in grupa si calificarea doar in 16-imile de finala ale Europa League. A fost un succes obtinut cu multa truda de o formatie care, in multe momente, s-a batut de la egal la egal cu puternica vicecampioana a Angliei.

* Sporting Braga – Galatasaray 1-2 si turcii se califica in optimi

Min. 93 – Felgueiras vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 92 – Intra Kapetanos in locul lui Sougou.

Min. 90 – Scholes vede cartonasul galben pentru un fault comis la centrul terenului.

Min. 86 – Fletcher a intrat in locul lui Giggs. Desi are 39 de ani, galezul a alergat cu un kilometru peste media echipei.

* Sporting Braga – Galatasaray 1-2 (Mossoro ’32/ Burak Yilmaz ’58, Aydin Yilmaz ’78) La aceste rezultate Galatasaray este calificata in optimi. Ce pacat!

Min. 78 – Intra si Maftei in locul lui Rafael Bastos. Paulo Sergio betoneaza serios apararea.

Min. 74 – Intra Macheda in locul lui Nick Powell.

Min. 73 – Phil Jones patrunde pe dreapta, suteaza periculos si Felgueiras respinge magistral in corner.

Min. 71 – A intrat Aguirregaray in locul lui Rui Pedro.

Min. 70 – CFR a cedat centrul terenului si pare ca are probleme cu conditia fizica pe acest final de meci, dar ramane periculoasa pe contraatac, Bastos, Sougou si Rui Pedro dandu-le mari batai de cap fundasilor englezi.

Min. 67 – Spiritele se incing, dupa ce englezii au refuzat sa dea balonul in afara terenului, desi un jucator de la CFR era intins pe gazon. Clujenii protesteaza, dar nu pot obtine nimic din aceasta actiune.

* Sporting Braga – Galatasaray 1-1 (Mossoro ’32/ Burak Yilmaz ’58) La aceste rezultate CFR Cluj este in continuare calificata in optimi, dar emotiile cresc.

Min. 56 GOOOOOOOOOOOOLLL LUIS ALBERTO! GOOOOOOOOOOLLL CFR CLUJ!!! Man. United – CFR Cluj 0-1. Luis Alberto deschide scorul cu un sut fabulos de la 25 de metri. Mingea s-a dus la incheietura barelor si l-a lasat fara replica pe De Gea. Executie fantastica a mijlocasului de la CFR!!!

Min. 55 – Gabi Muresan trimite o bomba de la 35 de metri si mingea se duce la o palma peste transversala portii aparate de De Gea.

Min. 49 – Cadu vede cartonasul galben pentru proteste.

22.49 – Englezii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min 45 – Este pauza pe Old Trafford. Manchester United si CFR Cluj sunt la egalitate, 0-0. A fost o prima repriza relativ echilibrata, cu un plus pentru formatia engleza, care a dominat clar pe final. Totusi, CFR a evoluat cu mult curaj si, daca mentine ritmul si in partea a doua a jocului, poate emite pretentii la un rezultat onorabil. Si cum in celalalt meci din grupa, Sporting Braga conduce, cu 1-0, pe Galatasaray, CFR este calificata in optimile de finala ale UCL, cu 45 de minute inainte de finalul grupelor.

Min. 45 – Rui Pedro suteaza frumos, de la 18 metri, putin peste poarta aparata de De Gea.

Min. 45 – INCREDIBIL! Alex Ferguson face schimbare in ultimul minut al primei reprize. A intrat Scholes in locul lui Cleverley.

Min. 41 – Asediu la poarta CFR-ului. Rooney trimite un lob, Felgueiras respinge din nou incredibil, mingea sare la Smalling si acesta reia cu capul putin pe langa poarta.

Min. 40 – Rooney centreaza excelent de pe stanga, din corner, Welbeck reia cu capul si Felgueiras respinge uluitor de pe linia portii. Reflex formidabil al portughezului!!!

Min. 38 – Englezii combina bine in jumatatea noastra de teren, Chicharito scapa singur si Felgueiras respinge din nou in extremis.

Min. 36 – Piccolo reia bine cu capul, din 6 metri, dar trimite pe centrul portii si De Gea retine.

* Braga – Galatasaray 1-0 (Mossoro min. 32) LA ACESTE REZULTATE CFR CLUJ ESTE CALIFICATA IN OPTIMILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE!!!

Min. 26 – Aparatorii lui CFR se joaca cu focul, Cleverley intercepteaza, patrunde periculos si sutul sau este respins in extremis de Felgueiras. Ocazie uriasa ratata de englezi!

Min. 22 – Raspunsul CFR-ului vine de la Sougou. Acesta a scapat singur cu De Gea, dar sutul sau a fost blocat in extremis de Wootton care a atacat prin alunecare si a deviat balonul in corner.

Min. 21 – Felgueiras iese aiurea la o centrare de pe dreapta, Powell trimite spre poarta goala si fundasii CFR-ului resping in extremis. Englezii au cerut hent si, implicit, penalty, dar centralul a lasat jocul sa continue.

Min. 16 – Jocul s-a mai linistit in ultimele minute. CFR Cluj se bate de la egal la egal cu vicecampioana Angliei, dar sa nu uitam ca gazdele au o formula ultraimprovizata.

Min. 8 – Bastos rateaza cea mai mare ocazie a meciului. Sutul sau, deviat de un fundas englez, a fost respins in extremis de De Gea. Apoi, Jones a respins in corner din fata lui Rui Pedro.

Min. 6 – Giggs centreaza de pe dreapta, din corner si Welbeck reia cu capul, putin pe langa poarta lui Felgueiras.

Min. 5 – Camora centreaza de pe dreapta, din lovitura libera de la 25 de metri si apararea lui Manchester United respinge fara probleme.

21.46 – CFR Cluj a avut lovitura de start a intalnirii. Vremea este rece la Manchester. Terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt peste 30.000 de spectatori.

Manchester United, antrenata de Alex Ferguson, incepe cu De Gea – Wootton, Smalling, Jones, Buttner – Powell, Cleverley,  Giggs – Welbeck, Rooney, Chicharito Hernandez. Rezerve sunt Lindegaard, Rafael, Ashley Young, Scholes, Fletcher, Vermijl, Macheda.

CFR Cluj, antrenata de Paulo Sergio, incepe cu Felgueiras – Cadu, Piccolo, Rada – Ivo Pinto, Gabi Muresan, Luis Alberto, Camora – Sougou, Rui Pedro, Rafael Bastos. Rezerve sunt Stancioiu, Sepsi, Maftei, Godemeche, Aguirregaray, Kapetanos, Bjelanovic.

CFR Cluj se califica in optimi daca bate la Manchester si Galatasaray obtine cel mult un egal la Braga sau daca face egal la Manchester si turcii pierd in Portugalia.

author avatar
Cristi Ionita
2.442 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger