AcasăSPORTCFR vrea rezultate in Europa: 4 pentru Liga

CFR vrea rezultate in Europa: 4 pentru Liga

Bjelanovic revine la CFR

Clujenii l-au readus la echipa pe croatul Sasa Bjelanovic, ceilalti trei fotbalisti transferati in vederea jocurilor din UCL fiind brazilianul Luis Alberto si uruguayenii Matias Aguirregaray si Jorge Martinez.

Bjelanovic revine la CFR

In aceste conditii, Ioan Andone nu mai poate invoca lotul subtire drept scuza pentru rezultatele slabe din Liga 1.

Martinez a imbracat tricoul lui Juventus

Accidentarile lui Ronny, Deac, Sare si Vass sunt date uitarii prin achizitiile facute, ieri, de campioana en-titre; CFR i-a adus la Cluj pe Sasa Bjelanovic (este vorba despre o revenire la echipa a croatului in varsta de 33 de ani), Luis Alberto (28 de ani – mijlocas brazilian), Matias Aguirregaray (23 de ani – extrema dreapta, transferat de la Palermo) si Jorge Martinez (29 de ani), ultimul un jucator de profil ofensiv, luat tocmai din curtea lui Juventus Torino.

Luis Alberto, ex-mijlocas la Braga

„Sa speram ca ei se vor integra rapid, pentru ca ne lipsesc enorm accidentatii Ronny, Deac, Sare si Vass. Cu ei in teren, am fi invins Petrolul”, a comentat recentele transferuri antrenorul Ioan Andone.

Aguirregaray vine de la Palermo

In grupa H din Liga Campionilor, CFR Cluj va juca impotriva formatiilor Manchester United, Sporting Braga si Galatasaray Istanbul. Obiectivul stabilit de patronul Arpad Paszkany este calificarea in primavara europeana. In competitia interna, „feroviarii” ocupa locul 7, cu 10 puncte, noua mai putine decat liderul Pandurii Tg.Jiu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger