AcasăSPORTCFR, trimisa sa joace hora retrogradarii!

CFR, trimisa sa joace hora retrogradarii!

In loc sa lupte pentru cupele europene, jucatorii CFR-ului au obiectiv, acum, salvarea de la retrogradare

Pe motiv ca a incalcat legea fair-play-ului financiar, CFR Cluj s-a mai ales cu o depunctare din partea Comisiei de Disciplina a FRF.

In loc sa lupte pentru cupele europene, jucatorii CFR-ului au obiectiv, acum, salvarea de la retrogradare

Din 28 de puncte, gruparea ardeleana a mai ramas cu 24, astfel ca cele 4 puncte „arestate” de Federatie trimit CFR-ul sa joace hora retrogradarii. „Asta e, trebuie sa facem mai multe puncte decat ne pot lua Comisiile”, a fost prima reactie avuta de Iuliu Muresan. Presedintele „feroviarilor” contesta decizia Comisiei de Disciplina si afirma ca echipa sa a fost penalizata de doua ori pentru aceeasi speta. Vina ar apartine, de fapt, FRF, ale carei regulamente nu sunt in conformitate cu legile din Codul Penal, dupa cum sustine presedintele clujenilor: „Initial, erau in discutie sase puncte de penalizare, dar intr-o anumita problema ni s-a dat dreptate si am primit doua puncte, asa ca am ramas fara doar patru puncte. S-a introdus un lucru care nu era inainte, anume o monitorizare a UEFA pentru datorii la jucatori. Problema e ca sunt aceleasi datorii pentru care am mers la TAS, iar noi nu am mai acumulat alte datorii de la intrarea clubului in insolventa. Suntem pedepsiti de mai multe ori pentru acelasi lucru”.
Chiar si bagati in hora retrogradarii, ceferistii nu se tem. „Teoretic, putem retrograda, dar nu ma tem. Avem echipa!”, isi face curaj Iuliu Muresan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger