AcasăSPORTCFR solicita, oficial, victorie la "masa verde"!

CFR solicita, oficial, victorie la „masa verde”!

Ioan Andone si-a chemat jucatorii la vestiare imediat ce Alexandru Tudor l-a anuntat ca meciul a luat sfarsit

Desi marti seara finantatorul liderului, Arpad Paszkany, a apreciat drept deplasata decizia data de Alexandru Tudor de a opri jocul, afirmand ca i-ar conveni ca partida sa se rejoace, ieri, gruparea din CFR Cluj a cerut, oficial, castigarea duelului cu „U” Cluj la „masa verde”.

Ioan Andone si-a chemat jucatorii la vestiare imediat ce Alexandru Tudor l-a anuntat ca meciul a luat sfarsit

Marti seara, Arpad Paszkany opina ca arbitrul trebuia sa continue partida: „Tudor nu poate sa scrie in raport despre lucruri pe care nu le-a vazut. Personal, cred ca se putea relua meciul, dar acum normal ca as prefera sa se rejoace din minutul 27. Daca e nevoie, vom merge pana la instantele internationale pentru a ne face dreptate”.

Si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, era de parere ca „Brad Pitt” a exagerat cu hotararea sa. „Tudor nu a vazut ceea ce s-a intamplat pe culoar. Acest meci nu trebuia oprit, s-a facut o greseala ca nu s-au adus arbitri straini. Arbitri romani fac pe ei in pantaloni de frica. Regulamentul spune ca incepi meciul si il termini. El putea sa opreasca jocul daca pe culoar dadea mai multe cartonase rosii si nu mai erau sapte jucatori intr-o echipa. Repet, in opinia mea, acest joc nu trebuia oprit, cum nu trebuia oprit nici acel Rapid – Steaua, cand s-a aruncat pe teren o bricheta”, a afirmat seful LPF. Ieri, CFR Cluj a cerut, oficial, pierderea meciului la „masa verde” de catre echipa gazda: „Consideram clubul Universitatea total vinovat de incidentele petrecute la aceasta partida dovedindu-se prin imaginile TV ca acestia au avut grave deficiente in ceea ce priveste organizarea partidei respective din punct de vedere al securitatii”, se arata intr-un comunicat al gruparii din „Gruia”. CFR-istii se bazeaza pe dispozitiile articolului 60 pct. 9 din R.O.A.F. „Daca arbitrii, jucatorii si/sau oficialii sunt loviti de una sau mai multe persoane sau cu obiecte, arbitrul poate intrerupe sau opri definitiv jocul in functie de gravitatea incidentului. In cazul opririi definitive a jocului, clubul organizator va fi sanctionat cu pierderea jocului prin forfeit”, sustine paragraful la care se face referire.

author avatar
Flavius Dobrescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger