AcasăSPORTCFR, pe "Cluj Arena"!

CFR, pe „Cluj Arena”!

Panin si Sougou, la ultimul meci jucat pe "Cluj Arena", cel care a trimis titlul in "Gruia"

Forul european a transmis campioanei Romaniei ca, in eventualitatea calificarii in grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj va fi obligata sa joace pe stadionul rivalei Universitatea.

Panin si Sougou, la ultimul meci jucat pe "Cluj Arena", cel care a trimis titlul in "Gruia"

Dupa ce au sarbatorit cucerirea titlului pe „Cluj Arena”, campionii Romaniei au aflat ca UEFA a dispus ca, in cazul in care CFR se va califica in grupele UCL, meciurile de acasa sa se dispute pe „Cluj Arena”. UEFA a explicat in scrisoarea trimisa catre campioana Ligii 1 ca stadionul „Dr. Constantin Radulescu” nu mai poate gazdui meciuri de Champions League, deoarece nu indeplineste standardele cerute. Si, cum in oras exista un stadion ultramodern, forul de la Nyon a indicat arena rivalei Universitatea Cluj, locatie apreciata si de Arpad Paszkany.

Astfel, cu hartia in buzunar, boss-ul CFR-ului se va putea duce acum la Primarie pentru a solicita inchirierarea stadionului de 50 de milioane de euro, in ciuda faptului ca acest demers nu este prea bine primit de galeria „Sepcilor rosii”. Paszkany si Muresan sunt aproape de a obtine inclusiv acordul de a juca meciurile din preliminariile Ligii Campionilor in fieful rivalei, asta dupa ce in toamna trecuta, autoritatile de sub Feleac au refuzat dreptul „ceferistilor” de a juca pe „Cluj Arena”.

author avatar
Sebastian Stan
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger