AcasăSPORTCFR joaca in Cehia pentru Larisa

CFR joaca in Cehia pentru Larisa

CFR Cluj sustine in aceasta seara, de la ora 20.00, returul cu Slovan Liberec, partida contand pentru turul III preliminar UEFA Champions League, misiunea ardelenilor fiind una extrem de dificila in conditiile in care ei s-au impus, in tur, doar cu 1-0.

OBIECTIV . Bastos (tricou visiniu) viseaza la o calificare in grupele UCL

Elevii lui Ioan Andone se pregatesc pentru o seara speciala, Cadu si compania facand cunostinta, inainte de plecarea catre Cehia, cu Larisa Nicoara, o tanara de 26 de ani, din Cluj, diagnosticata cu tumora cerebrala canceroasa de gradul 4, in ultima faza, cu sanse putine de supravietuire. Ardelenii au ramas atat de impresionati de situatia dramatica prin care trece Larisa incat si-au propus sa stranga cat mai rapid 30.000 de euro, suma necesara pentru ca tanara sa ajunga la clinica Anadolu din Istanbul, pentru a putea fi operata.

SITUATIE. Viata Larisei depinde de o operatie pe care trebuie sa o efectueze in Turcia

De asemenea, elevii lui Ioan Andone au anuntat ca o eventuala calificare obtinuta in aceasta seara, in play-off-ul UEFA Champions League, va fi dedicata Larisei. Ardelenii au lansat un apel umanitar si pe site-ul oficial al clubului, Larisa avand nevoie si de alte zeci de mii de euro pentru a efectua tratamentul chimioterapeutic de dupa operatie.

author avatar
Cristi Ionita
854 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger