AcasăSPORTCFR-istii se trateaza cu Andreea Marin

CFR-istii se trateaza cu Andreea Marin

Multumiti de colaborarea pe care au avut-o cu turcii de la Acibadem, in cazurile fotbalistilor Deac si Maftei, conducatorii clubului CFR Cluj au decis sa semneze un contract exclusiv cu asezamantul spitalicesc promovat de „Zana” Marin.

Iuliu Muresan (dreapta) si Ilk Cagri, reprezentantul Acibadem in Romania

Intelegerea, valabila pe trei ani, face ca Acibadem sa asigure sustinere medicala exclusiva campioanei CFR Cluj.

Andreea Marin (dreapta) la clinica din Bodrum

Ilk Cagri, reprezentantul firmei in Romania, a afirmat ca lotul antrenat de Ioan Andone va fi supravegheat, in permanenta, de unul dintre specialistii Acibadem, iar ardelenii vor fi supusi unor seturi complete de analize de doua ori pe an.

Deac s-a refacut in Turcia

Mai mult, daca vreunul dintre fotbalistii CFR-ului se accidenteaza, acesta se va opera si/sau va face recuperarea in Turcia. Iuliu Muresan, presedintele clujenilor, a precizat ca este incantat de modul in care jucatorii campioanei sunt tratati de clinica din Turcia: „Cu Maftei am fost la o clinica din Elvetia, dupa o accidentare suferita la genunchi, iar medicii de acolo ii spuneau ca trebuie sa se lase de fotbal. Din fericire, turcii l-au pus pe picioare si Vasile a reusit sa marcheze cateva goluri extrem de importante pentru noi” a declarat Muresan. Interesant este ca daca au de efectuat perioade de recuperare in Turcia, CFR-istii au toate sansele sa dea nas in nas cu vedeta de televiziune Andreea Marin. Fosta zana de la „Surprize! Surprize!” a fost operata de specialistii Acibadem, a efectuat recuperarea la clinica de la Bodrum, unde s-a refacut si Deac, si a ramas atat de impresionata de serviciile oferite de turci incat a acceptat sa fie imaginea clinicii in Romania. Noua sa ocupatie o face pe Andreea Marin sa efectueze constant naveta intre Bucuresti si Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger