AcasăSPORTCFR-istii lui Andone s-au mobilizat pentru Slovan cu Cocos

CFR-istii lui Andone s-au mobilizat pentru Slovan cu Cocos

CFR-istul Deac a castigat majoritatea duelurilor cu fotbalistii de la Slovan

Echipa lui Ioan Andone a pornit cu dreptul in campania de calificare in grupele UCL, ardelenii impunandu-se, miercuri seara, scor 1-0, in fata cehilor de la Slovan Liberec, in prima mansa a turului III preliminar.

CFR-istul Deac a castigat majoritatea duelurilor cu fotbalistii de la Slovan

Un atuu important in succesul obtinut de clujeni l-a reprezentat modul inedit in care tehnicianul Ioan Andone a izbutit sa-si mobilizeze jucatorii pentru prima mansa cu Slovan.

Succesul Roxanei Cocos i-a impulsionat pe clujeni

Cu cateva ore inainte de meci, Andone i-a pus pe Deac si compania sa urmareasca finala olimpica de haltere feminin, cea in care Roxana Cocos, reprezentanta Romaniei, a obtinut medalia de argint. Impresionati de efortul depus si succesul obtinut de halterofila din Bucuresti, CFR-istii au reusit sa-si impuna si ei ritmul in disputa cu Slovan Liberec si au castigat partida, cu 1-0, gratie golului marcat de Cadu (52′), din penalty. Andone si intreaga conducere administrativa a clubului si-ar fi dorit o victorie mai clara, mai ales in conditiile in care romanii au ratat cateva ocazii uriase. Returul cu Slovan va avea loc miercuri, 8 august, de la 20.00 (ora Romaniei), pe stadionul „u Nisy” din Liberec.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger