AcasăSPORTCFR infrunta Interul lui Chivu in Europa League!

CFR infrunta Interul lui Chivu in Europa League!

Cristi Chivu nu are emotii inaintea "dublei" Inter - CFR

Italienii vor sosi pentru a doua oara in acest sezon pe plaiurile mioritice. Dupa ce au vizitat Moldova, in toamna, la meciul cu FC Vaslui, milanezii vor merge in Ardeal, pentru jocul cu CFR.

Cristi Chivu nu are emotii inaintea "dublei" Inter - CFR

In urma cu doua zile, Cristi Chivu avertiza Steaua si CFR ca „nu ar fi bine sa-si doreasca o confruntare cu Inter, noi ne-am propus sa castigam Europa League”. Vorbele fostului capitan al echipei nationale spun totul despre ce duel o asteapta pe CFR Cluj in „16-imile” de finala ale Europa League.

Primul meci va fi pe 14 februarie, la Milano, returul urmand a se disputa in „Gruia”, peste numai o saptamana. Pana la jocul cu ardelenii, este posibil ca lotul gruparii italiene sa sufere cateva modificari in pauza de iarna, olandezul Wesley Sneijder fiind dorit de Arsenal Londra si Anji  Makhachkala. In faza urmatoare a competitiei, invingatoarea din dubla Inter – CFR va juca impotriva castigatoarei dintre Tottenham si Olympique Lyon. Ca sa se califice in play-off-ul EL, italienii au eliminat Vasluiul pregatit in luna august de Marius Sumudica, scor 4-2 dupa cele doua manse. Cateva dintre rezultatele Interului din grupa H au fost mai degraba dezamagitoare: 2-2 cu Neftci Baku, 0-3 si 2-2 cu Rubin Kazan.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger