AcasăSPORTCFR, debut cu dreptul in CL. Vezi golurile cu care a ingenuncheat-o...

CFR, debut cu dreptul in CL. Vezi golurile cu care a ingenuncheat-o pe Braga!

(foto: onlinesport.ro)

CFR Cluj, campioana Romaniei la fatbal, a reusit sa invinga in deplasare echipa portugheza Sporting Braga prin doua goluri inscrise de Rafael Bastos.

(foto: onlinesport.ro)

Miercuri noapte a avut loc prima etapa din cadrul grupelor Ligii Campionilor, competitie in care participa si campioana Romaniei la fotbal, CFR Cluj.

Fotbalistii romani au reusit sa debuteze cu dreptul printr-o victorie cu scorul de 2 – 0 contra echipei portugheze Sporting Braga. Cele doua goluri ale partidei au fost inscrise de Rafael Bastos, care a punctat in prima repriza.

Primul gol al meciului a fost marcat in minutul 19 cand Sougou l-a deschis excelent pe Bastos, care a scapat pe contraatac si l-a executat pe postarul Bragai, Beto.

Tot Bastos a marcat si in minutul 35. Fotbalistul e fentat trei aparatori portughezi si a inscris elegant.

In urma rezultatului inregistrat CFR Cluj se afla pe primul loc in Grupa H, cu 3 puncte. Pe locul doi se situeaza Manchester City, care are tot 3 puncte, insa un golaveraj mai slab. Locul 3 in grupa este ocupat de Galatasaray, cu 0 puncte. Pe ultimul loc in Grupa H se situeaza Sporting Braga.

Urmatorul meci din cadrul grupelor va avea loc pe 2 octombrie, cand CFR Cluj va da piept echipei engleze Manchester City.

author avatar
Ionut Zgimbau
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger