AcasăSPORTCFR Cluj sufera, pica Andone?

CFR Cluj sufera, pica Andone?

Paszkany, Andone si Muresan au pozat tot timpul intr-o familie

Problemele formatiei patronate de Arpad Paszkany, dupa fiecare titlu cucerit, devine deja stereotipe. La fel ca in 2008 sau in 2010, clujenii nu se regasesc si debuteaza lamentabil in noua stagiune.

Paszkany, Andone si Muresan au pozat tot timpul intr-o familie

Dupa ce au reusit castigarea titlului in 2008, sub comanda lui Ioan Andone, echipa nu a reusit sa stranga decat 7 puncte in primele cinci etape ale Ligii 1, iar tehnicianul nu a mai prins niciun meci in grupele Ligii Campionilor. In 2010, aceeasi poveste, dar cu un alt personaj principal.

Italianul Andreea Mandorlini a „strans” 5 puncte in primele cinci runde, iar decizia din tribuna VIP a venit scurt: demis cu cu o saptamana inainte de startul in Liga Campionilor. In acest sezon, clujenii vin dupa al treilea titlu, iar Ioan Andone nu gaseste formula cistigatoare, echipa avand doar 2 puncte dupa doua partide (1-1 cu Gaz Metan si 2-2 cu Ceahlaul). Ca de fiecare data, Arpad Paszkany asigura antrenorul ca este in siguranta, dar „Ando” stie ca depinde de dubla cu Slovan Liberec pentru a mai ramane in „Gruia”.

Atentie Ando, Liberec e in forma!

Slovan Liberec, formatia cu care CFR Cluj se va duela in turul III preliminar al UEFA Champions League, a inceput in forta noul sezon din Cehia, trupa lui Jaroslav Silhavy impunandu-se, scor 4-0, pe terenul lui FK Pribram.

Veteranul Stajner (36 de ani) este principalul pericol pentru CFR in dubla cu Slovan

Victoria lui Slovan arata ca echipa din Liberec este in foame de goluri, contra lui Pribram trecandu-si numele pe lista marcatorilor Stajner, Breznanik, Vacha si Fleisman. In schimb, Fenerbahce, adversara Vasluiului in preliminariile UCL, a evitat sa organizeze un meci amical inainte de prima mansa cu Sanmartean si compania, Aykut Kocaman, tehnicianul turcilor, considerand ca elevii sai sunt destul de obositi.

Daca pe CFR o asteapta o dubla dificila cu Slovan, Rapid – una dintre reprezentantele noastre in turul III treilea preliminar din Europa League – ar putea sta mai linistita, Heerenveen cedand, cu 0-2, in amicalul cu FC Koln, formatie din 2.Bundesliga. Olandezii au aratat in aceasta vara ca sufera enorm la finalizare, dupa despartirea de golgeterul Bas Dost (45 de goluri in 66 de meciuri), cedat la Wolfsburg. In fine, Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, plecase ieri la pranz in Slovacia, pentru a urmari, aseara, la fata locului, disputa dintre Spartak Trnava, adversara „ros-albastrilor” din Europa League, si Myjava.

author avatar
Sebastian Stan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger