AcasăSPORTCFR Cluj - Steaua 0-0. Campioanele s-au intrecut in ratari (VIDEO)

CFR Cluj – Steaua 0-0. Campioanele s-au intrecut in ratari (VIDEO)

Meciul dintre CFR Cluj si Steaua, cel mai asteptat din etapa a 28-a a Ligii I la fotbal, s-a disputat duminica seara si s-a incheiat nedecis, 0-0.

Ardelenii au inceput meciul mai bine si Deac si Rui Pedro au trecut pe langa deschiderea scorului in prima jumatate de ora a meciului.

Cursul jocului s-a schimbat din minutul 30, semn ca CFR nu este o formatie care sa reziste mai mult de o jumatate de ora pe repriza. Iar Steaua a trecut la timona dupa o faza controversata in care lovitura cu capul a lui Rusescu a fost scoasa de pe linia portii sau poate chiar din poarta de Felgueiras. Arbitrii, nefiind siguri pe faza, au decis sa lase jocul sa continue.

Steaua a furat impresia pe final, Chiriches, cu un sut bomba de la 30 de metri, si Rusescu, cu o reluare slaba din cativa metri, fiind aproape de deschiderea scorului.

Partea a doua a avut un scenariu diametral opus. Steaua a controlat debutul reprizei si a ratat doua ocazii importante prin acelasi Rusescu, de departe ratangiul confruntarii.

Treptat, CFR a echilibrat jocul, iar Deac, Maftei si Hora i-au dat mari emotii lui Tatarusanu, care a trebuit sa plonjeze din bara in bara pentru a pastra tabela intacta.

Chipciu a ratat ultima ocazie a meciului, lobul sau din cativa metri fiind retinut cu siguranta de Felgueiras.

CFR Cluj – Steaua s-a incheiat 0-0, dupa un joc care a multumit, in mare masura, ambele tabere. Gazdele au dat semne ca sunt in revenire de forma, iar oaspetii au facut inca un pas spre titlu.

sursa foto: citynews.ro

[youtube]zEUuk7M7BV8[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger