AcasăSPORTCFR Cluj se vede live pe postul lui Paszkany

CFR Cluj se vede live pe postul lui Paszkany

Patronul gruparii „feroviare” a decis sa nu negocieze cu nicio televiziune vanzarea drepturilor tv pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Arpad Paszkany ii explica lui Iuliu Muresan planurile sale in mass-media

Motivul il reprezinta interesul personal al omului de afacari: Arpad Paszkany este actionar la „Transilvania Look” si incearca, astfel, sa isi promoveze propriul canal tv! Astfel, toate partidele pe care CFR Cluj le va disputa in preliminariile Ligii Campionilor vor putea fi urmarite – in exclusivitate! – numai la „Transilvania Look”. Aventura „feroviarilor” in cea mai tare competitie intercluburi va incepe in 31/ 1 iulie, atunci cand este programata mansa intai a turul trei preliminar. Daca va merge mai departe, pe CFR o asteapta play-off-ul (21/ 22 august – turul), ultimul hop dinaintea fazei grupelor.
„Transilvania Look” este o televiziune detinuta de afaceristul Arpad Paszkany, politicianul Ioan Rus si sociologul Vasile Dancu, si care poate fi vizionata pe toate marile platforme de cablu din Romania, „RCS&RDS”, „UPC” si „Dolce”. Trustul media mai cuprinde si postul de stiri „Transilvania Live!” si site-ul „citynews.ro”.

„Digi” si „Dolce” incep din grupe

Incepand cu faza grupelor, Liga Campionilor la fotbal va fi transmisa in Romania – in direct si in exclusivitate – de DigiSport si DolceSport. Editia 2012/ 2013 va fi prima care se va vedea la respectivele posturi tv, dupa trei ani de „suprematie” a TVR-ului.

„Transilvania Look” ia si amicalele

Campionii Romaniei vor disputa sapte meciuri de verificare in cele doua cantonamente din Austria. Toate jocurile amicale vor fi transmise in direct de „Transilvania Look”, patronul Arpad Paszkany refuzand ofertele televiziunilor „DigiSport”, „Sport.ro” si „DolceSport” de preluare a acestor meciuri.

Planuri mari cu Liga 1

Din 2015, Paszkany intentioneaza sa participe cu „Transilvania Look” la licitatia pentru drepturile tv ale Ligii 1. Scopul miliardarului este sa preia toate partidele echipelor din Ardeal, pe care sa le transmita numai la canalul sau.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
613 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger