AcasăSPORTCFR Cluj se umple de bani: ia 4 milioane daca Porto il...

CFR Cluj se umple de bani: ia 4 milioane daca Porto il vinde in Anglia pe Avaro Pereira

Pereira ( in alb-albastru) a evoluat constant bine la Porto

In vara, ardelenii au renuntat gratis la cativa dintre jucatorii cu contracte mari, precum Edimar sau Leo Veloso, si au investit doar 300.000 de euro in achizitii, cu 3,1 milioane de euro mai putin fata de suma investita in vara lui 2010.

Pereira ( in alb-albastru) a evoluat constant bine la Porto

Ultima luna a fost, insa, productiva: UEFA a virat suma de 18,4 milioane de euro celor din Gruia, pentru participarea in stagiunea 2010-2011 a Ligii Campionilor, iar alte cateva milioane bune pot veni pe filiera Porto – Londra. Unul dintre cei mai curtati fotbalisti din Europa in aceasta vara este Alvaro Pereira, de la FC Porto, jucator din care CFR Cluj inca mai detine 20%. In vara lui 2009, CFR a instrainat 80 de procente din drepturile federative ale jucatorului la FC Porto, in schimbul a 4.5 milioane de euro. Dupa ce FC Liverpool s-a speriat de pretul cerut de portughezi, pe fir a intrat Chelsea Londra. Andre Villas Boas, tehnicianul londonezilor si fostul antrenor al lui FC Porto, este extrem de interesat de achizitionarea uruguayanului.

Paszkany (in stanga) si Muresan au dat lovitura cu jucatorul sud-american

Chelsea a oferit 20 de milioane de euro, cu 10 milioane mai putin fata de clauza de reziliere a fotbalistului. Englezii se asteapta ca mutarea sa se efectueze dupa ce FC Porto va disputa meciul de vineri, cu FC Barcelona, din Supercupa Europei. Daca tranzactia se perfecteaza pe suma oferita de gruparea lui Abramovici, Pereira ar putea aduce inca patru milioane de euro in vistieria CFR-ului.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger