AcasăSPORTCFR Cluj s-a calificat in grupele Champions League

CFR Cluj s-a calificat in grupele Champions League

(foto: exclusivnews.ro)

CFR Cluj a reusit sa se califice in grupele Champions League dupa ce a invins cu scorul de 1 – 0 echipa FC Basel, golul fiind inscris in minutul 20 de Kapetanos.

(foto: exclusivnews.ro)

Campiona Romaniei la fotbal, CFR Cluj, s-a calificat, miercuri, pentru a treia oara, in grupele Champions League dupa ce, in urma celor doua meciuri din cadrul play-off-ului, a invins cu scorul de 3 – 1 echipa elevetiana FC Basel.

Dupa ce in tur a invins in deplasare cu scorul de 2 – 1, CFR Cluj a reusit sa invinga si acasa, cu scorul de 1 – 0 , prin golul marcat in minutul 20, cu capul, de Kapetanos.

[youtube]2geBjtCSTfI[/youtube]

Echipa elvetiana ar fi putut sa revina in joc in minutul 43, insa Frey a ratat un penalty obtinut de FC Basel dupa ce Felgueiras a iesit gresit si a faultat in careu.

Meciul a fost unul disputat, ambele echipe trecand de mai multe ori pe langa inscrierea unor goluri, insa fie portarii, fie imprecizia jucatorilor a facut ca meciul sa se termine cu 1 – 0 pentru CFR Cluj.

In tur, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-1. Elvetienii au fost cei care au deschis scorul, prin Streller, in minutul 45.

Jucatorii de la CFR Cluj au prins mai mult curaj in repriza secunda, cand i-au dominat clar pe elvetieni, reusind sa inscrie de doua ori prin Sougou, prima data in minutul 66, iar apoi in minutul 70.

Sougou a fost la un pas sa inscrie un hattrick, in minutul 86, insa mingea trimisa de acesta a nimerit bara.

author avatar
Ionut Zgimbau
837 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger