AcasăSPORTCFR Cluj renunta la 16 jucatori. Vezi cine ramane si cine ar...

CFR Cluj renunta la 16 jucatori. Vezi cine ramane si cine ar urma sa vina!

Gabi Muresan era considerat drept un fotbalist dur si in perioada in care evolua pentru CFR Cluj

CFR Cluj se pregateste intens pentru un nou sezon in care si-a propus castigarea titlului de campioana a Romaniei.

Ardelenii au un nou antrenor, Mircea Rednic, iar acesta, de comun acord cu conducerea administrativa, si-a propus sa renunte la nu mai putin de 15 jucatori.

9 jucatori au fost instiintati ca pot pleca gratis: Nuno Claro, Nuno Diogo, Godemeche, Panin, Weldon, Kivuvu, Bjelanovici, Obiora si Celestino.

Fundasul dreapta Ivo Pinto ar urma sa ajunga la Dinamo Zagreb pentru aproximativ 5 milioane de euro, aceeasi suma fiind solicitata si in cazul portarului Mario Felgueiras, goalkeeper care discuta cu gruparea portugheza Sporting Lisabona.

Alti cinci jucatori ar putea fi cedati pe bani sau folositi ca moneda de schimb: Gabi Muresan, Maftei, Hora, Nicoara si Kapetanos.

In aceste conditii, Rednic ar ramane cu un lot alcatuit din: Stancioiu, Man – Velayos, Lionn, Cadu, Rada, Piccolo, Camora, Sepsi – Deac, Maah, Hora, Sare, Vass, Muniru, Edimar, Diogo Valente – Batin, Rui Pedro, Ronny, Liviu Ganea, Bus, Paun.

Desi au sase atacanti in lot, CFR-istii l-au prezentat oficial, duminica seara, pe Florin Costea, fostul varf al Stelei si al Universitatii Craiova. In plus, ardelenii negociaza si cu francezul Sauvadet, fost la Petrolul Ploiesti, si l-au adus pe Sadick Adams, international ghanez de tineret..

Perla coroanei ar urma sa fie aducerea mijlocasului Dan Nistor, de la Pandurii Targu Jiu, fotbalist in schimbul caruia CFR-istii i-ar ceda pe Hora si Nicoara.

Iar Arpad Paszkany, patronul clujenilor, sustine ca CFR va mai aduce si alti jucatori care sa intareasca lotul.

author avatar
Cristi Ionita
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger