AcasăSPORTCFR Cluj, prea mica pentru Inter Milano

CFR Cluj, prea mica pentru Inter Milano

CFR Cluj, campioana Romaniei la fotbal, este ca si eliminata din Europa League, dupa ce a pierdut, cu 0-2, meciul cu Inter, din deplasare, din prima mansa a 16-imilor de finala.

CFR-istii au abordat meciul cu o formula ultra-ofensiva, mizand pe o aparare supra-aglomerata, iar planul a dat roade, cu doua exceptii, Rodrigo Palacio profitand de doua greseli mari ale defensivei noastre.

Argentinianul a deschis scorul, dupa o faza in care Sepsi a pierdut usor balonul in fata lui Guarin, si a inchis tabela cu un lob de zile mari, profitand atat de o iesire aiurea la offside a lui Cadu, cat si de iesirea neinspirata a lui Felgueiras, care nu a mai apucat sa-i inchida unghiul.

Cu doar trei jucatori cu profil ofensiv in formula de start, CFR si-a creat cea mai mare ocazie in urma unei faze fixe, sutul lui Rada din lovitura libera de la 25 de metri fiind scos in extremis de Handanovic.

La Milano, CFR a dat senzatie ca resimte din plin plecarile lui Bastos, Sougou, Aguirregaray sau Luis Alberto. Clujenii l-au castigat pe Maah, insa atacantul are nevoie de timp pentru a evolua la randament maxim.

Returul de la Cluj, de saptamana viitoare, se anunta a fi o simpla formalitate pentru Inter.

author avatar
Cristi Ionita
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger